FAQ

Mitä kieltä siivoojat puhuvat?

Siivoojiemme pääkieli työskennellessä on englanti, mutta asiakaspalvelumme palvelee aina vähintään suomeksi ja englanniksi. Jos pohdit mahdollista kielimuuria, voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme nettisivujen, puhelimen tai sähköpostin välityksellä. Siitä ei ole vielä koskaan tullut ongelmaa.

Tuoko siivooja omat siivousväilineet?

Kyllä, Siivousvelho tuo imurin, mopin, luutut ja ämpärit. Asiakas siis huolehtii valot, sähkön ja veden - me hoidamme loput. Mikäli asiakas haluaa niin voimme käyttää vain asiakaan kotona olevia siivousvälineitä.

Miten toimitan siivoojalle avaimeni?

Voimme myös järjestää mekaaniset tai sähköiset avainboxit käyttöönne. Avainboxissa voitte säilyttää siivojan avainta ja käyttää sitä tietysti myös omiin tarpeisiinne.

Nelinumeroinen Master lock vara-avainkaappi on 35 euroa asennettuna puumateriaalipinnoille. Mikäli haluatte älypuhelimella hallittavan avainsäiliön, on sen hinta asennettuna seinään 220 euroa, silloin näette yksityiskohtaisen käyttöhistorian ja voitte määritellä itse tunnuksia.

Voinko hyödyntää kotitalousvähennystä?

Kyllä. Olet oikeutettu vuosittain maksimissaan 3500 euron kotitalousvähennyksen ja vähennysprosentti on 60% eli sinun kustannukset ovat vain 40% kokonaissummasta. Samassa taloudessa asuva pariskunta voi tehdä kumpikin kotitalousvähennyksen omassa verotuksessaan, jolloin summa on kaksinkertainen.

Eli 100 euron laskusta sinun kustannuksiksi jää vain 40 euroa. Kotitalousvähennyksen voi tehdä takautuvasti verottajalle 5 vuoden ajan, jos on sattunut unohtumaan!

Miten toimin siivoojan saapuessa kotiini ensi kertaa?

Voimme sopia ensimmäisen tutustumiskerran -25% alennuksella. Ensimmäisellä kerralla näemme kuinka paljon aikaa siivoukseen kuluu ja mikä on asiakkaan haluama siivoustaso. Kun asiakas on todennut siivouksen sopivaksi, teemme ylläpitosiivoussopimuksen ja sovimme aikataulut.

Voinko olla kotona siivouksen aikana?

Tottakai voit! Suosittelemme kuitenkin, että annat siivoojalle työrauhan ja vietät säästyneen ajan esimerkiksi harrastustesi parissa. Voit siis olla kotona tai viettämässä aikaa muualla. Päätöksen teet itse! Meidän ahkerat naiset tekevät kaiken, jotta voit nauttia puhtaasta kodista tai toimistosta ja silloin sinulla on ihana tulla siivottuun ja puhtaaseen tilaan.

Onko minulla Siivousvelhojen takuu?

Kyllä! Mikäli siivoustyötä ei ole tehty sovitun tai palvelukuvauksen mukaisesti, tulee siitä ilmoittaa heti siivoustyön suorittamisen jälkeen.