Ahkeraa siivouspalvelua Kuopion alueella

Siivousvelhot toteuttaa siivouspalveluita Kuopion talousalueella ahkerien ja väsymättömien naisvelhojen avulla.

Kodin puhtaus on meille sydämen asia!

Palvelut toteutetaan silloin kun se sinulle parhaiten sopii, olitpa paikalla tai et. Siivoupalvelumme toimii myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Velhoilla on 100% vaitiolo- ja salassapitovelvollisuus asiakkaiden asioista. Meillä on kattavat vastuuvakutukset, joten sinun ei tarvitse olla huolissasi mahdollisista vahingoista.

Siivous voi olla kertaluonteinen tai säännöllisesti toistuvaa. Pyrimme aina siihen, että joka kerta sama henkilö tai sama tiimi on kotonasi, joten he tuntevat tarpeesi ja tiedät aina kuka asuntoasi hoitaa.

Voit aina halutessasi pyytää lisäpalveluita kotiisi, olipa kyse jääkaapin pesusta, petivaatteiden vaihtamisesta, pyykinpesusta tai ihan mistä vain. Älä epäröi kysyä lisätietoa.

 

 

Anna lahja joka tekee ILOISEKSI!

Voit ostaa meiltä lahjakortin esimerkiksi isovanhemmillesi tai lapsillesi - ihmisille joista välität. Käymme siivoamassa kohteen ja teemme lahjan saajan iloiseksi. Yritys voi kysyä lahjakortteja vaikka koko henkilökunnalle samalla kertaa ja työntekijät ovat silloin iloisia töissä!

* * * * *

"Yksi parhaimmista lahjoista mitä olen koskaan saanut!" - Äiti 54v. -
- - -

"Ehän mie ennee jaksa ihe siivota niin tarakkaan. Siivousvelehot ol oikee terevetulleita! No nyt o puhasta." - Väinö 82v. -

- - -

"Faija pääsi yllätään - pikkasen on siisti kämppä nyt!" - Sasu 19v. -

SiivousVelhot valmiina loihtimaan kotisi puhtaaksi